Jul fint på balkongen


Ja lite jul fint på balkongen måste man ju ha!

Advent och allt


I dag så fick jag äntligen hem min kudde som jag beställt för så länge sedan. Tog ju slut som smör i solsken den där kudden! Men jag hade turen och fick tag på en annars hade jag väl legat sömnlös tills Rebecca bestämt sig för att sälja sin:) Har även börjat julstäda lite här hemma och känns ju som man aldrig blir klar stakarna är på plats i fönstrerna igalla fall . Och en julklapp är köpt och det är till mor. Hon är lättast att köpa till eftersom vi tycker om samma saker. Nästa vecka väntar jag hem ett jätte snyggt skåp vitt med kors hemleverans från Göteborg det blir mumma det. Puss och kram Sophia


Julstjärna


Ett litet hus går ju att klämma in


Bästa dagen på månaden är ju den 27! Då är man lite rikare igen. Hittade ett lite mindre hus till det stora tyckte det kunde var fint ihop. Får väl ta tillbaka det jag skrev tidigare att det inte skulle bli ett ända zink hus till men det är ju svårt att låta bli. Dessa kan man ju ha året om med det är ju det som är så bra. Kram Sophia

Stjärna i plåt


Har letat efter en stor  vit stjärna överallt men inte hittat någon. Då kom jag på att man ska utnyttja sina kontakter lite vet nämligen en jätte trevlig och stillig karl som jobbar som plåtslagare. Så jag bad honom göra en stärna. Det är ju toppen!
Tackar så jätte mycket Gunnar!

Bordstabletter


Hittade jätte fina bordstabletter på mio för ett tag sedan. Var inte så speciellt dyra heller 49 kr st.
Ett skapligt pris tycker jag. Ska nu pryda på matsalsbordet i vardagsrummet.

Städning och fixande


Ursäkta den dåligt uppdateringen men har haft så mycket att göra nu i julstöket.
Har försökt storstäda här så gott det går nu innan jul så man inte behöver känna sig stressad sen när det börjar närma sig. Har ju kännt att jag inte varit så nöja med sakerna på skrivbordet men nu känns det som jag är nöjd. Är inte ute efter ett perfekt hem men jag vill känna att det känns hemtrevligt. Gillis han har inte hjälpt till så mycket tycker jag ändå är det han som skitar ner mest. Titta på kortet neranför han ser ut som en stor julgris som varit på eklidens pannsionat och tryckt i sig utav första julbordet i år. Han orkade inte flytta på sig heller när jag skulle ta kortet men tycker han smälter in rätt bra där i den vita inredningen. Kan ju vara bra med en matta i hallen ni vet den fårliknannde bläden på Ikea. Finaste kille än Gillis finns inte!

Hallen


Julgrisen Gillis

Snart är det jul!


Snart är det jul och då passar det ju bra med lite julsaker! Är inte så mkt för tomtar och grejer men tycker det är mysigt hos andra. Blev en liten shopping tur i dag och hittade en kudde och en kökshanduk som blir fint till jul.

En bara! Nä man vill ja ha alla


Lilla Gillis


Vardagsrummet


Här kommer en liten smygtitt i från vardagsrummet

Nu är lampan komplett


Nu är äntligen min fina lampa helt komplett. Hjärtat är på plats och även den söta tyg skärmen. I dag har det blivit lite shopping. Köpt en söt dyna med volang som jag ska på stolen vid skrivbordet. Blev även zink hjärtan på pinnar som jag ska sätte i zink krukor.

zinkhjärtan


Stolsdyna med söt volang


Nu är det färdigt


Nu är äntligen gardinerna på plats i sovrummet, har ju väntat så länge. Tycker att det börjar kännas mysigt i sovrummet nu. Sakerna börjar komma på sin plats och det är jul kul. Vill ha lite av den romantiska stilen här inne. Fick sålt min spegel och pläden. Så nu ska jag shoppa något annat fint för det. 

Till vissa kommer det ingen tomte i år och det är till Gillis


Ja några paket för den här herren blir det inte i år och det är mycket tråkigt Gillis med tanke på att det är din första jul.
För i dag när jag kom hem efter jobbet så hade han införskaffat sig en ny vän att leka med och det är fisken i skålen som står på bordet vid namn Greta. Hunden och fisken har fått namnen efter min gammel farmor och gammel farfar som hette just Gillis och Greta Borg! Ja i vilket fall när jag kom hem så kommer Gillis med Greta i munnen släppte henne på golvet satte sig ner och tittade på henne och sen på mig.  Hur det gick för Greta ser ni ju i skålen som står på bordet men som nu kommer placeras på en högre nivå. Fy dig Gillis

Nordal

Gammaldas spegel från Nordal Är till salu 1000 kr eller högsterbjudande


Spegel från Nordal


Till Salu

Har lagt ut en annons på blocket på en pläd och två kuddar rött med vita stjärnor i märket grand design. Tänkte det kunde vara bra att lägga ut det på bloggen med! Det är knappt inte använt och jätte fint nu till jul. Priset är 500 kr eller högsterbjudande skulle någon vara intreserad kan ni ju skriva en kommentar på bloggen. Kram Sophia

Till Salu

Pläd och kuddar i Grand design är nu till Salu Rött met vita stjärnor!  Detta är knappt aldrig använt.Allt för 500 kr eller högsterbjudande. Skulle någon vara intreserad kan ni ju skriva en kommentar på bloggen!

lite om mublering


Detta hade jag beställt

Berättade ju i ett tidigare inlägg att jag var på inrednings party hos Anna Ahlm! Beställde vita trälådor med stjärnor på.
Fick i dag hämta sakerna och blev verkligen nöjd. Hade ju velat köpa mer saker men måste först veta vad jag ska ha det någonstans så mer beställning blir det. Hos Anna och Kalle kan man boka tid och få komma och titta och beställa saker i ett litet sött show room och där finns det blomlåder tavlor och små söta hus och massa andra fina saker till bra priser.

Stjärnlådor


Stjärnlådor


Fixartagen

Började dagen med en lång promenad med Gillis runt strandpromenaden!  "det var skönt"
Gillis som vanligt i slutet av strandpromenaden slänger sig i och badar och blir ju inte alls smutsig!
Bara hem och in i duchen som han avskyr men han får skylla sig själv. Blev ju smutsigt här hemma med när han klampar in med sina leriga muffiga tassar. Så då är det ju lika bra att ta stor städningen i dag istället för i morgon så nu skiner det och luktar rent här hemma" Härligt" När jag ändå var i fixar tagen så gjorde jag om lite på en hylla som jag har hängandes på väggen tyckte det kunde vara fint till jul!


Hylla


Tidig julklapp till mig själv

Ja ni har väl förstått  min stora passion för stjärnor, hjärtan och zink antar jag! Har länge gått och funderat på ett som jag sett och i dag kunde jag inte låta bli att köpa det, fanns ju bara ett kvar med som stod och väntade på att få komma hem till mig :) Ser det som en  julklapp till mig själv eftersom det var rätt dyrt men väldigt fint och lyser så vackert i mörkret. Tror flera av er skakar på huvudet och tänker var fan ställer hon allt och hur mycket handlar hon igentligen och denna sida har hon bara för att visa upp sitt hem. Men så är det inte! Detta är ett intresse jag har och vill gärna dela med mig och låta andra inspereras och få tips. Tycker ju själv så mycket om att kika på andras bloggar och drömma mig bort. Trevlig kväll många kramar Sophia

Största zink hus jag har sett


När man gräver så finner man

I dag när jag grävde i ett skåp här hemma hittade jag ett gammalt fint tidningställ jag köpte på Moster malla  "så klart" för länge sedan. Har inte haft en tanke på att jag hade ett sådant. Jag som kan vara så slarvig med mina saker tycker detta blir perfekt att lägga räkningar i och ha på skrivbordet. Nu ska det minsann bli årdning och reda här hemma hos slarv Fia. Sen så fick jag ett trevligt telefonsamtal i går och det var Anna Ahlm som ringde och sa att sakerna som jag beställt av henne var färdiga nu och kunde hämtas. Det ser jag fram i mot ska visa bilder på det sen! Kram

Gammalt tidningställ


Matsalsplatsen

Tänkte visa lite bilder på matsalsplatsen i fin rummet, givetvis så går allting i vitt opraktiskt men snyggt.

matsalsplats


white


Börjar snart bli färdigt

Håller ju på och fixar lite i sovrummet. Allt ska gå i färgerna vitt och beage. Känns som om det mesta börjar komma på sin plats. Kvar är bara gardinerna som min kära mor har lovat och sy i snart två veckor nu. Det ska bli en vitt fuskrullis och vita längder kommer bli så fint. Ska visa resultatet sen när det är klart men så länge får ni nöja er med denna bild.

Sovrumsfönstret


Söndag

I dag blev det en liten tur till Jönköping med faster och Becca! Blev en sväng inne på ikea skulle haft en hylla och en matta men var ju givetvis slut! Var ju tvungen att tröst shoppa något annat då. Hittade två jätte söta kudda vita med spets 49 kr styck. Men hedan efter är det köp stopp på allt vad kuddar heter.

Kuddar med spets


RSS 2.0